Apple znižuje ceno originalne baterije

Apple znižuje ceno originalne baterije

Pred približno enim letom je Apple na tržišče lansiral posodobitev programske opreme iOS 10.2.1, ki izboljšuje upravljanje porabe med večjimi delovnimi obremenitvami naprav in preprečuje nepočakovane zaustavitve na napravah iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, and iPhone SE. Čeprav so spremembe neopazne, jih lahko uporabniki v določenih primerih zaznajo kot daljši čas zagona aplikacij ali drugih zmanjšanih učinkovitostih.

Jeseni 2017 so začeli prejemati informacije s strani uporabnikov, ki so opazili upočasnjeno delovanje naprav v določenih pogojih. Na podlagi naši izkušenj smo na začetku predvidevali, da je to posledica kombinacije nadgradnje operacijskega sistema in manjših napak v objavljeni nadgradnji sistema. Sedaj vemo, da na upočasnjeno delovanje naprav vplivajo tudi kemično starane baterije v starejših napravah iPhone 6 and iPhone 6s, ki po vsej verjetnost se vedno uporabljajo originalne baterije.

PRO SERVIS do decembra 2018 ponuja akcijsko menjavo originalnih baterij, skupaj z delom za neverjetnih 33 EUR z DDV-jem. 

Obiščite nas vsak dan, od ponedeljka do petka med 08:00 in 16:00 uro na Letališki cesti 32 v Ljubljani. 

 kje se nahajamo