Promethean ActivBoard Touch

Interaktivna tabla Promethean ActivBoard Touch združuje multi-touch funkcionalnost s površino piši-briši in nagrajeno programsko opremo, ki spodbujajo interaktivno učno okolje. Poleg velikega števila orodij, ki so na voljo učitelju, pa je interaktivna tabla Promethean ActivBoard Touch odlična rešitev za še tako majhne proračune.

Svet na konici vaših prstov

ActivBoard Touch omogoča šestim učencem, da istočasno sodelujejo pred tablo z uporabo multi-touch tehnologije. Kombinacija peresa, prsta in nagrajene programske opreme omogoča ustvarjanje privlačnih in zanimivih učnih ur, ki pritegnejo zanimanje učencev.

Intuitivna in raznolika

Uporabljajte prste ali pisala, kar bolj ustreza vašim potrebam. V trenutku lahko zamenjate uporabo prsta s pisalom, saj je magnetno pisalo vedno na dosegu roke.

 

Površina piši-briši

Sistem ActivBoard Touch je fleksibilno učno orodje, ki se lahko uporablja na več načinov, kot navadno belo tabo, kot interkativno tablo ali kot kombinacijo obojega.
   Odlična interakcija s peresom

 Stroškovno učinkovita izbira

ActivBoard Touch združuje multi-touch zmogljivosti, interaktivno programsko opremo, in površino piši-briši ob spoštovanju strogih proračunov.

Interaktivna tabla ActivBoard Touch se lahko uporablja z obstoječim stropnim projektorjem, na voljo pa je tudi nadgradnja table s širokokotnim projektorjem Promethean.

 

Dokumenti